Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site-navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Laat mijn
verbeelding
jouw verhaal
vastleggen

Illustraties zijn een geweldige manier om persoonlijkheid en charme toe te voegen aan een groot aantal projecten, van boeken en trouwuitnodigingen tot websites, productverpakkingen en meer. Als illustrator maak ik illustraties op maat die jouw project to leven brengen.

Druk je unieke ideeën uit met illustraties op maat.

Ik neem jouw project en voeg er hart en ziel aan toe. Laat mij jouw woorden, producten of diensten tot leven brengen door er mijn handgetekende illustraties aan toe te voegen. Ik vertel verhalen met beelden.

Graag help ik je met het volgende:

Boek illustraties

Geboortekaartjes & trouwuitnodigingen

Redactionele Illustraties voor magazines en kranten

Illustraties voor websites en online marketing

Illustraties voor productverpakkingen

Commerciële Illustratie voor advertenties, logo's, posters

Wat mijn illustratiewerk
uniek maakt

Voor mijn illustraties haal ik veel inspiratie uit de natuur en het verleden. In mijn werk zal je altijd een knipoog naar het verleden terugvinden, op welke manier dan ook. Het creëert een soort nostalgisch en melancholisch gevoel. Mijn illustraties zijn handgemaakt en vol karakter, waardoor je project een authentiek nostalgisch gevoel krijgt.

Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Hoeveel kost een illustratie?

De waarde per illustratie varieert heel sterk. Er zijn een heleboel factoren die de prijs beïnvloeden. Bv Gaat het om een pure lijntekening of is het gedetailleerd ingekleurd? Is het met een achtergrond of zonder achtergrond?etc. Dit bepaald natuurlijk de waarde van de illustratie. Daarom stuur je best een mailtje met je idee en beschrijving van je wensen. Eventueel ook voorbeelden/ afbeeldingen toevoegen van wat je ongeveer verlangt. 

Hoelang duurt het proces?

De grootte en de details van de illustratie bepalen de deadline. Uiteraard zijn kleine illustraties minder arbeidsintensief dan bijvoorbeeld boekillustraties. Ik kan de tijdsduur best bepalen als je me een beschrijving geeft van wat je exact zoekt. Zo kunnen we samen de deadline bepalen. 

Hoe zit het met auteursrecht, mag ik de illustratie voor andere doeleinden gebruiken?

Dat is zeer afhankelijk van de opdracht en de opdrachtgever. Dit kunnen we samen bekijken voor de samenwerking.

Welke technieken en media gebruik ik?

In mijn illustraties combineer ik verschillende technieken. Meestal werk ik met acrylverf,aquaerel en en potlood. Mijn favorietjes!

Wordt mijn illustratie gedigitalisseerd?

Meestal zal ik de illustratie digitaliseren zodat jij ze kan gebruiken voor je kaartjes, posts, logo, grafisch ontwerp, etc. Wat ik niet doe is de grafisch vormgeving. Wil je bijvoorbeeld een geboortekaartje met passende lettertypes etc ben je best af bij een grafisch ontwerper. Ik lever enkel de illustratie niet de tekst. Tenzij dat deze in een artistiek jasje gestoken moet  worden. ☺ Uiteraard heb ik collega’s die de tekst eventueel wel kunnen uitwerken. Dan verwijs ik je graag door. 

Voor een wedstrijd van de 100ste Nieuwe Maan, het stadsmagazine van Stad Mechelen, lieten we Inez deze prachtige poster ontwerpen. Met succes, want ook vandaag zie je de poster nog op verschillende plaatsen in het straatbeeld hangen. Heel fijn om met zo’n getalenteerde kunstenares samen te werken en zo’n mooi eindresultaat te krijgen.

De legende van de Nekker is zo Mechels als die van de maneblussers. overdrijving en fiere zelfspot maken deze verhalen ook nu nog onweerstaanbaar en universeel herkenbaar.

De legende van de maneblussers op een schitterende manier in beeld gebracht. Voor jong en oud. Trots op dit boekje en trots op onze prachtige stad met haar geweldige geschiedenis en legendes

We hebben met Inez samengewerkt om een feestelijke en mooie geboorteaankondiging te maken voor onze zoon. Ze begreep snel de sfeer die we wilden creëren en werkte met ons samen om een prachtige illustratie te maken die we konden finetunen. Het was een vreugdevolle ervaring om met Inez samen te werken, en we hebben veel complimenten ontvangen over het eindproduct!

Breng je projecten tot leven met illustraties

Ik werk nauw met je samen om een unieke en gedenkwaardige ervaring te creëren die je klanten aanspreekt en jou onderscheidt van je concurrenten. Of het nu voor een advertentie, kinderboek of zelfs een productverpakking is - laat mij je verhaal vastleggen in illustraties die je visie echt weerspiegelen.

Illustraties nodig?

Neem contact met me op om je creatieve visie te bespreken en dan werken we samen om die te verwezenlijken. Laten we samen iets moois creëren!