Door op "Accepteren" te klikken, stemt u in met het opslaan van cookies op uw apparaat om de site-navigatie te verbeteren, het sitegebruik te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie.

Via mijn schilderijen
maak ik een
symbolische
weerspiegeling van
mijn innerlijke wereld
zichtbaar

Inspiratie

Ik hou van een sprookjesachtige en mystieke sfeer en probeer dit steeds over te brengen in mijn werk. Alsof je even kan verdwijnen in een andere wereld. Sprookjes en oude mythes zitten vol symboliek die voor mij een ideale inspiratiebron zijn. In mijn werk zal je ook altijd een knipoog naar het verleden terugvinden op welke manier dan ook. Ik houd van het nostalgisch en melancholisch gevoel dat het uitstraalt.

De natuur is ook een eindeloze bron vol pracht en praal waar ik nooit genoeg van krijg. Inspiratie is altijd te vinden in het bos of aan het water. En heel af en toe komt de inspiratie letterlijk naar mij toe in de vorm van een droom. Alsof de muze in mijn hoofd op bezoek komt. Dan wordt ik wakker en denk ik wauw dat zou een sprekend schilderij zijn!

Creatieve
variatie

Ik vind het heerlijk om met verschillende kunstvormen bezig te zijn en ook uiteenlopende materialen te gebruiken. Mijn favoriete medium is natuurlijk verf en de schilderkunst maar ook papier-maché, collage, recyclage en tekenmateriaal komen geregeld terug in mijn atelier. De afwisseling houdt de creativiteit fris en fruitig.

Persoonlijk werk &
werk op maat

Het creëeren van mijn persoonlijke werk is een echte ‘roeping’, soms heb ik zoveel ideeën en inspiratie dat ik absoluut MOET schilderen. Alles moet eruit ,letterlijk uit mijn hoofd en op een (meestal) canvas. Dit uit zich dan in weken achter elkaar schilderen omdat ik graag helemaal in het creatieproces duik. Dit wissel ik graag af met werk op maat. Dit kan gaan van Illustraties tot portretten. Vind ik superfijn als ik samen met mijn klant een uniek werk kan creeren dat perfect bij hem/haar past.

De transformerende kracht van creatie

Daarnaast ligt mijn focus op de transformerende kracht van creatie. Door mijn eigen ervaring heb ik geleerd dat creativiteit transformerend werkt en de perfecte uitlaatklep is voor allerei gevoelens en gedachten. Daarom besloot ik na mijn pedagogische opleiding ook een beeldende therapie te studeren. Kunst kan je raken en de kracht van creatie is werkelijk helend!

Daarom deel ik graag mijn ervaring met anderen, ik geef regelmatig artistieke workshops aan kinderen en volwassenen zowel in mijn eigen atelier als in musea. Voor mij is creativiteit een plek los van de realiteit waar je vanalles mag uitproberen en vrij mag experimenteren en ontdekken. Het geeft me enorm veel voldoening om anderen te stimuleren en creativiteit aan te wakkeren.

Expo's &
Opleidingen

Naast een lerarenopleiding Plastische Kunst en Project Kunstvakken aan het UCLL Leuven volgde ik ook een Banaba Beeldende Therapie aan de PXL Hogeschool in Hasselt. Dankzij deze opleidingen heb ik de nodige skills om mijn passie op een educatieve manier over te brengen in mijn workshops.

Exposities

2020 Expo Onzichtbaar zichtbaar @ Hof ter loonst
2019 Expo BE New York
2017 Expo Hever
2016 Expo Mister Bean Leuven

Opleidingen

2011-2015 lerarenopleiding plastische kunst & project kunstvakken @ UCLL Leuven
2015-2018 Banaba beeldende therapie @ Pxl Hasselt