Creatieve cadeaubon

Creatieve tijd voor je zelf nemen kan zo ontspannend zijn! Heerlijk om je te smijten in een artistiek project. Is er iemand in je familie/ vriendengroep die nood heeft aan een artistieke dag? Dan kan je hem/haar een creatieve cadeau bon schenken om deel te nemen aan 1 van mijn workshops! :D Hoe werkt dat nu juist? Voor € 75 kan je een cadeau bon krijgen! ga naar datum en selecteer cadeaubon. Als je dit gedaan hebt ontvange je een mail met alle info. Na het overschrijven van het bedrag krijg je via mail de cadeaubon opgestuurd, je kan deze afprinten en cadeau geven aan de persoon in kwestie. De persoon kan dan zelf kiezen welke workshop hij/zij wil meedoen (zie website). De persoon moet zich na het ontvangen van de bon inschrijven voor de workshop via mijn website en een datum kiezen die past! Uiteraard is er een verschil in prijs per workshop. Kiest de persoon een ws die meer kost dan 75 euro dient hij/zij het verschil mee te brengen of over te schrijven. :)

Wat leer je op deze workshop?

Review "in plaats van een materialistisch cadeau, koos ik voor een ecologischere optie en gaf ik haar een workshop cadeau ☺️ samen een dagje quality time met de heerlijke workshop “MOTTIG” van @inezmaesart ☺️ we hebben er enorm van genoten en iedereen was zo in de wolken over hun resultaat. Een workshop cadeau doen is nog zoveel leuker dan een fysiek cadeau omdat je een fantastische dag hebt, iets nieuw leert, met je handen bezig bent, nieuwe mensen leert kennen, nieuwe inspiratie opdoet en fijne herinneringen eraan overhoudt. Nog van dat!" Amber

75 euro
Datum
Bedankt! Je inschrijving is goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
creatieve cadeaubon
Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Moet ik artistieke ervaring hebben?

Neen, je hoeft geen artistieke ervaring te hebben om deel te nemen aan deze workshop! Uiteraard is het wel altijd mooi meegenomen als je weet hoe je kleuren kan mengen maar ook dat leer je op de workshop met een heleboel tips en tricks.