Mixed media collage

Tijdens deze workshop vertrekken we van bestaande beelden afkomstig uit tijdschriften en vintage boeken. Je start dus niet met een blanco canvas maar creëert al puzzelend een nieuw artistiek geheel. Het is een intuïtief en verrassend proces waar je automatisch door geïnspireerd wordt. De collage wordt verder uitgewerkt met verschillende materialen zoals verf, potlood, posca stiften, etc. Tot slot kaderen we je kunstwerk in zodat het meteen kan 'shinen' in je interieur!

Wat leer je op deze workshop?
  • Je leert puzzelen met bestaande beelden
  • Je leert verschillende media combineren zoals knipsels en verf
  • Je leert een compositie maken
  • Je wordt uitgedaagd om niet te overdenken maar op gevoel te creëren
  • Je leert experimenteren met materialen
  • Je leert kunstenaars en ideeën gebruiken als inspiratiebron
  • Je leert een creatie afwerken zodat je het meteen kan ophangen in je interieur

1 dag workshop ( 1 x 5 uur) 13u tot 18u

slechte kleren en eventueel nog leuke boekjes, al heb ik enorm veel voorzien ;)

Indien de klant zich voor een workshop heeft ingeschreven, maar toch niet aanwezig kan zijn, dient dit onmiddellijk gemeld via mail contact@inezmaes.be. Deze annulatie is enkel geldig wanneer de ontvangst ervan bevestigd wordt door Inez Maes. Bij annulering gebeurt er geen terugbetaling. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen. No refund policy.

€ 75
Datum
Bedankt! Je inschrijving is goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
Collage 2/03/24
Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Moet ik artistieke ervaring hebben?

Neen, je hoeft geen artistieke ervaring te hebben om deel te nemen aan deze workshop! Uiteraard is het wel altijd mooi meegenomen als je weet hoe je kleuren kan mengen maar ook dat leer je op de workshop met een heleboel tips en tricks.

Wat is de Locatie, adres?

Meestal gaan de workshops door in mijn atelier te Mechelen. Hangt af van de workshop en grootte van de groep. Dit worden allemaal op voorhand gecommuniceerd. Er is parkeerplaats in de straat en is zeer makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.