Dierentrofee uit papier-maché

Papier-mâché is een goede start om te experimenteren met 3D kunst. Het is toegankelijk en speels waardoor het perfectionisme afneemt. Je kan er zo goed als alles mee maken, het is dus enorm veelzijdig. Mijn fascinatie voor het dierenrijk vond zijn weg via de Papier-mâché en zo creëerde ik verschillende dierentroffees. Nu deel ik graag mijn ervaring met jou via deze workshop! Creëer je lievelingsdier uit papier!

Wat leer je op deze workshop?
  • Je leert beeldhouden met papier !
  • Je wordt helemaal ondergedompeld in het creatieproces van een papieren dierentroffee zodat je dit na de workshop ook alleen zal kunnen maken.
  • Je leert een schets (2D) omzetten naar een sculptuur (3D)
  • Je leert verschillende technieken en materialen beheersen zodat je vacht,veren en texturen kan nabootsen.
  • Je leert kunstenaars en ideeën gebruiken als inspiratiebron voor je eigen werk zodat je steeds authentiek blijft en niet gaat kopieren.
  • Je leert een creatie afwerken zodat je het meteen kan ophangen in je interieur.

2 daagse workshop (2 x 5 uur) dagdeel 1 (13u-18u) : opbouw 3D dierentroffee dagdeel 2 (13u-18u) : beschilderen en details toevoegen

Enkele foto's van je dier naar keuze. Graag frontaal en profiel aanzicht. wat je nog mag meenemen is een werkschort en eventueel slechte kleren.

Indien de klant zich voor een workshop heeft ingeschreven, maar toch niet aanwezig kan zijn, dient dit onmiddellijk gemeld via mail contact@inezmaes.be. Deze annulatie is enkel geldig wanneer de ontvangst ervan bevestigd wordt door Inez Maes. Bij annulering gebeurt er geen terugbetaling. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen. No refund policy.

€135 excl btw
Datum
Bedankt! Je inschrijving is goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
Dierentrofee 8/02/24 & 29/02/2024 (18u30-22.30u)
Dierentrofee 16/05/24 & 30/05/24
Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Ik heb nog nooit iets 3D gemaakt, is dit wel voor mij?

Papier-Mâché is een toegankelijke manier om te experimenteren met 3D kunst. Alles wordt stap per stap uitgelegd en je wordt daarboven ook nog persoonlijk begeleid. Dat komt zeker goed!

Wat is de Locatie, adres?

Meestal gaan de workshops door in mijn atelier te Mechelen. Hangt af van de workshop en grootte van de groep. Dit worden allemaal op voorhand gecommuniceerd. Er is parkeerplaats in de straat en is zeer makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.

Moet ik al op voorhand weten welk dier ik wil maken?

Dat is makkelijker en bespaart je een hoop opzoekwerk. De workshop is verspreid over 2 dagen en deze heb je ook echt nodig om het af te maken. Als je op voorhand al weet wat je wil maken ben je al 1 stap vooruit.