(Kerst)hangers van Papiér-Mâché

Genoeg van die alledaagse rode, groene en gouden kerstdecoratie? Ja? Ontwerp nu je persoonlijke kerstversieringen, en voor de durvers: creëer een betoverende mobiel voor boven het wiegje van je baby. 🎄👶 Ik sta klaar om je te begeleiden met verschillende technieken en materialen. Met papier-maché tover je de meest gekke decoraties tevoorschijn. Perfect voor iedereen die op een speelse wijze de wereld van 3D-kunst wil verkennen en de kunst van papier beeldhouwen wil meesteren. Ga naar huis met de meest unieke en gepersonaliseerde hangers, klaar om wat dan ook in huis te pimpen! of Den (kerst)boom in! 🌟

Wat leer je op deze workshop?

-beeldhouden met papier.

-3D beeldjes creëren

-basic kleuren mengen

-schilderen

-details aanbrengen met potlood en posca

van 19 u tot 22u

alle materiaal inbegrepen

Indien de klant zich voor een workshop heeft ingeschreven, maar toch niet aanwezig kan zijn, dient dit onmiddellijk gemeld via mail contact@inezmaes.be . Deze annulatie is enkel geldig wanneer de ontvangst ervan bevestigd wordt door Inez Maes Bij annulering gebeurt er geen terugbetaling. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen. No refund policy.

€ 95
Datum
Bedankt! Je inschrijving is goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
papier hangers 2/04/24 & 9/04/24
Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Moet ik artistieke ervaring hebben?

Neen, je hoeft geen artistieke ervaring te hebben om deel te nemen aan deze workshop! Uiteraard is het wel altijd mooi meegenomen als je weet hoe je kleuren kan mengen maar ook dat leer je op de workshop met een heleboel tips en tricks.