Mottig kunstwerk

Leren schilderen is geweldig maar komt heel wat bij kijken! Veel mensen willen het graag leren maar worden zwaarmoedig omdat het veel in een keer kan zijn en geven dan op.:( Adhv enkele creatieve workshops wil ik schilderlessen aanbieden op een toegankelijke manier zodat iedereen hiervan kan genieten! Een van mijn schilderworkshops is : 'workshop MOTTIG'

Wat leer je op deze workshop?

In deze workshop maak je kennis met de basics van schilderen. Je leert verschillende schildertechnieken, kleuren mengen, kleurovergangen maken, details uitwerken met verf en potlood, transparant en dekkend schilderen enz. Waarom schilderen we een MOT of Vlinder? Een mot of vlinder is op zich al een klein kunstwerk op zich. kijken naar de prachtige kleuren, details en patronen. Het is een ideale inspiratiebron om te starten met schilderen. ook creëer je de vorm van je mot uit karton en papier maché. Twee technieken in een klap dus. ;p Op het einde van de workshop ga je naar huis met een gevleugeld kunstwerk die je vervolgens kan tentoonstellen los of in een mooie kader. Ik kijk ernaar uit je te ontvangen!

2 avonden: deel 1 en deel 2. Telkens van 18.30 tot 22.30. PS: weet goed op voorhand welke mot of vlinder je graag zou gebruiken als inspiratiebron. Je mag hem naar me doorsturen voor de workshop. --> (zeker afgedrukt meebrengen op de ws)

foto afgedrukt van mot of vlinder

Indien de klant zich voor een workshop heeft ingeschreven, maar toch niet aanwezig kan zijn, dient dit onmiddellijk gemeld via mail contact@inezmaes.be. Deze annulatie is enkel geldig wanneer de ontvangst ervan bevestigd wordt door Inez Maes. Bij annulering gebeurt er geen terugbetaling. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen. No refund policy.

€ 85
Datum
Bedankt! Je inschrijving is goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
Mottig 30/1/24 & 6/2/24
Mottig 5/03/24 & 12/03/24
Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Moet ik artistieke ervaring hebben?

Neen, je hoeft geen artistieke ervaring te hebben om deel te nemen aan deze workshop! Uiteraard is het wel altijd mooi meegenomen als je weet hoe je kleuren kan mengen maar ook dat leer je op de workshop met een heleboel tips en tricks.

Wat is de Locatie, adres?

Meestal gaan de workshops door in mijn atelier te Mechelen. Hangt af van de workshop en grootte van de groep. Dit worden allemaal op voorhand gecommuniceerd. Er is parkeerplaats in de straat en is zeer makkelijk te bereiken via openbaar vervoer.