Party Brillen

Je kent de typische fotobooth attributen wel.. De snor op een stokje of het te kleine hoedje, een beetje voorspelbaar en niet erg origineel... Tijdens deze workshop creëer je unieke party brillen die geweldig leuke momenten en foto's zullen opleveren!

Wat leer je op deze workshop?

Het is een intuitief en creatief proces. We vertrekken van een bestaande vintage bril die we upcyclen en voegen verschillende artistieke materialen toe zoals collage, verf, recyclage materiaal, parels, bloemen. Je kan er helemaal je eigen ding van maken! Uiteraard is het ook nog eens heel fijn dat jullie creaties achteraf nog gebruikt kunnen worden op het evenement bij de photobooth en zo dus nog meer plezier verspreiden bij de bezoekers.

De workshop start om 19 uur tot 22 uur @ Demaekerij in Leuven. Graag inschrijven via www.demaekerij.be

Ik voorzie zelf de brillen voor deze workshop maar moest je zelf nog 1 hebben mag je die altijd meebrengen ;)

Indien de klant zich voor een workshop heeft ingeschreven, maar toch niet aanwezig kan zijn, dient dit onmiddellijk gemeld via mail contact@inezmaes.be . Deze annulatie is enkel geldig wanneer de ontvangst ervan bevestigd wordt door Inez Maes. Bij annulering gebeurt er geen terugbetaling. Een deelnemer kan wel een vervanger zoeken, zodat iemand anders zijn/haar plaats kan innemen. No refund policy.

€ 70
Datum
Bedankt! Je inschrijving is goed ontvangen.
Oeps! Er ging iets mis tijdens het versturen.
07/11/23
Veelgestelde vragen

Geen antwoord gevonden op je vraag? Aarzel dan niet om me te contacteren.

Moet ik artistieke ervaring hebben?

Neen, je hoeft geen artistieke ervaring te hebben om deel te nemen aan deze workshop! Uiteraard is het wel altijd mooi meegenomen als je weet hoe je kleuren kan mengen maar ook dat leer je op de workshop met een heleboel tips en tricks.