Workshop

Mottig kunstwerk

Leren schilderen is geweldig maar komt heel wat bij kijken! Veel mensen willen het graag leren maar worden zwaarmoedig omdat het veel in een keer kan zijn en geven dan op.

Adhv enkele creatieve workshops wil ik schilderlessen aanbieden op een toegankelijke manier zodat iedereen hiervan kan genieten! Een van mijn schilderworkshops is : 'workshop MOTTIG' In deze workshop maak je kennis met de basics van schilderen. Je leert verschillende schildertechnieken, kleuren mengen, kleurovergangen maken, details uitwerken met verf en potlood, transparant en dekkend schilderen enz.

Waarom een mot of vlinder?

Waarom schilderen we een MOT of Vlinder? Een mot of vlinder is op zich al een klein kunstwerk op zich. kijken naar de prachtige kleuren, details en patronen.
Het is een ideale inspiratiebron om te starten met schilderen. ook creëer je de vorm van je mot uit karton en papier maché.

Twee technieken in een klap dus. ;p Op het einde van de workshop ga je naar huis met een gevleugeld kunstwerk die je vervolgens kan tentoonstellen los of in een mooie kader. Ik kijk ernaar uit je te ontvangen!